Powered By Blogger

vineri, 18 noiembrie 2016

RODICA ELENA LUPU - MUZEUL MADAME TUSSAUDS - NEW YORK, AUGUST 2016




Ernest Miller Hemingway a fost un romancier, nuvelist, prozator, reporter de război, laureat al Premiului Pulitzer în anul 1953, laureat al Premiul Nobel pentru Literatură in anul 1954, unul dintre cei mai cunoscuți scriitori americani din întreaga lume.
Cu Ernest Miller Hemingway, dragi cititori, am făcut o fotografie, aşa ca doi iubitori ai penelului. O spune chiar el: "Scrisul presupune o viață solitară. Un scriitor trebuie să scrie ceea ce vrea să spună și nu să vorbească despre asta."



Charles (Charlie) Spencer Chaplin a fost un actor și regizor englez. Este considerat a fi unul dintre cele mai mari staruri de cinema din secolul XX Cele mai renumite filme ale sale sunt City Lights (Luminile orașului)Modern Times (Timpuri noi) și The Great Dictator (Marele dictator).



În anul 1905, marele fizician Albert Einstein a emis o teorie referitoare la viteza luminii, teză care a fost acceptată vreme de peste un secol. 

Adevarata Madame Tussaud a prezentat pentru prima oara londonezilor operele ei de ceara acum mai bine de 200 de ani. 
Cel mai faimos muzeu al figurilor de ceară din lume, și probabil cel mai vechi, Madame Tussauds are ca exponate de ceară aproape toate celebritățile. Confirm pentru că l-am vizitat pe cel din Londra, Madrid, Paris iar acum pe cel din New York şi m-au impresionat.


Eu am fost fotograful.

13 comentarii: