Powered By Blogger

joi, 11 aprilie 2013

ROMÂNIA, PLAI CU DOR - emisiune realizată de RODICA ELENA LUPU, invitat FUEGO - Radio ProDiaspora









9 comentarii:

  1. Am avut parte de o emisiune speciala...Prezenta lui Fuego in cadrul acestei emisiuni realizata de d-na Rodica Elena Lupu a fost o mare surpriza pentru toti ascultatorii!!!Multumesc Paul si Rodica pentru acesta seara minunata,sunteti doi oameni minunati...Va iubesc si va apreciez enorm!!!-Dana-Dej

    RăspundețiȘtergere
  2. Special, asa este Fuego. Speciala este si realizatoarea acestei emisiuni pe care am ascultat-o cu placere. Mai vrem astfel de emisiuni. Vorbaria goala de pe micul ecran ne face s tinem televizorul inchis. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am plutit cu voi pe aripiloe gandului... Doi oameni frumosi si destepti asta sunteti. Stimata doamna va admir ca Om si toata activitatea, la fel si pe tine iubitule Fuego, un OM intre OAMENI, artistul sufletelor noastre.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doi OAMENI MINUNATI pe care VA IUBIM si va asteptam de fiecare data cu dragoste atat in emisiuni la radio cat si la televiziune si pe scena. V-am vazut si la Cluj la noi pe scena si ne-am bucurat iar acum din colaborarea voastra ascultam trei melodii superbe. VA IUBIM!

    RăspundețiȘtergere
  5. O emisiune pe care am ascultat-o in direct si am reasultat-o de mai multe ori, doi oameni pe care ii iubesc si stiu ca ma iubesc, Rodica si Paul. Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  6. O emisiune de zile mari. Poezia si muzica atunci cand se intalnesc nu poate fi decat superb!

    RăspundețiȘtergere
  7. O emisiune deosebita, ne+ati incantat!

    RăspundețiȘtergere
  8. V-am ascultat cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere